recension

Vad säger våra kunder

Bra bemötande och information från företaget när vi var intresserade av tjänsten i inledande skede. Bra hjälp och support med att sätta upp chatten på vår hemsida och skapa rätt förutsättningar för uppbyggandet av boten och "personligheten". Också en bra dashbord så vi får en bra översikt om vad boten skriver, vi ser chattar live och bakåt i tiden samt kan i realtid även ta över en chatt manuellt om vi vill. Det är även lätt ätt att lägga till och ändra information till boten via dashborden. Talkie svarar snabbt på frågor på mail och telefon.

Eldabutikerna
Eldabutikerna

Väldigt kraftfull chattlösning, framförallt med GPT integrationen. Vi är väldigt nöjda!

Elias
Webbyrå

Underbar service! Enkelt, begripligt och mycket bra startstöd. Jag kan inte tro responsen och mängden leads jag har nu! Att inse hur många leads jag missade innan jag började använda Talkie är frustrerande och fascinerande på samma gång. En sak är klar: jag kommer att utveckla mitt abonnemang och jag rekommenderar verkligen detta till alla som har att göra med kunder och kunder.

Lisa
Real Estate

Vi har tagit hjälp av Talkie både när det gäller vår Chatfunktion på hemsidan och även i ett annat chatforum där våra kunder kan få mer juridisk hjälp dygnet runt tack vare AI som Talkie hjälpt oss bygga upp. Talkie är alltid tillgängliga vid frågor och service. Jag kan varmt rekommendera detta bolag! /Mattias Krogarna.se

Mattias
Krogarna.se

Vi är mycket nöjda med Talkie och den goda servicen som vi har fått. Talkie har underlättat vårt arbete med att ge svar på våra mest ställda frågor till våra klienter. Vi har fått större insikt i vilka som besöker vår hemsida och vilken information som är mest efterfrågad.

Johan
Verksamhetschef

Er resa mot nästa generations kundservice startar här

Kom igång med Talkie idag och bygg er egen AI-chatt med generativ AI, NLP, LLM och ett 100% kodfritt gränssnitt!